Política 19/11/2019

El Govern cerca finançament europeu per tirar endavant la planta d'hidrogen de Lloseta

La presidenta Francina Armengol assegura que el projecte continua endavant

Maria Llull
1 min
El Govern cerca finançament per transformar la fàbrica de Cemex en una planta d'hidrogen

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assegurat aquest dimarts que el projecte per obrir una planta d'hidrogen a la fàbrica de Cemex de Lloseta continua endavant i que l'Executiu cerca a hores d'ara "línies de subvenció a Europa" perquè sigui possible.

"És un projecte complex i gran, i se cerquen línies de subvenció a escala europea", ha comentat Armengol després d'una pregunta del portaveu d'El Pi, Jaume Font.

El diputat del PP, Sebastià Sagreras, també ha demanat pel projecte a Cemex al vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, qui mostrà "escepticisme" sobre aquest projecte la setmana passada.

Yllanes ha destacat que el Govern impulsarà el projecte "per garantir els llocs de feina" i que s'està "demanant la informació" necessària des de la seva conselleria.

Sagreras ha acusat el Govern d'enganar la ciutadania després que s'anunciàs la planta d'hidrogen el 2018, però el conseller ha replicat que el Govern treballa per resoldre els dubtes que té respecte del projecte.

stats