Política 21/07/2013

Gallardón assegura que el lideratge de Rajoy no està qüestionat pel cas Bárcenas

El ministre de Justícia assegura que no té "cap expectativa" d'arribar algun dia a succeir Mariano Rajoy en les seves responsabilitats

Efe
1 min

MadridEl ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón, afirma que el lideratge de Mariano Rajoy al PP és "ferm" i "no està en qüestió" pel cas Bárcenas.

Gallardón assegura, en una entrevista que publica el diari 'La Razón', que la seva carrera política "s'esgota el dia que Rajoy abandoni la política" o decideixi el seu relleu en el consell de ministres, i que no té "cap expectativa" de succeir-lo en cap de les seves responsabilitats.

Segons el ministre de Justícia, pensar que ell pot "interferir" en el cas Bárcenas "és no creure en l'estat de dret". Ha afegit que el jutge és el responsable de les decisions finals que afectin Bárcenas, i els fiscals actuen d'acord amb el que marca la llei i no en interès d'un partit.

Gallardón ha apuntat que l'extresorer del PP, pel fet d'haver sigut membre del mateix partit, va pensar que el president Rajoy "posaria les institucions públiques al seu servei, i no, com ha quedat demostrat, al servei de l'interès general".

El ministre de Justícia ha defensat que creu "fermament" en la integritat del seu partit i ha assegurat que no poden dir el mateix els membres del PSOE, a qui ha recordat la sentència del cas Filesa, que va demostrar fa anys el finançament irregular dels socialistes.

stats