Política03/05/2019

Fulgencio Coll promet més neteja i policia a Palma

El candidat del partit d'ultradreta Vox a Cort ha presentat oficialment la llista per a les municipals del 26 de maig

A.s.

Palma"Ha estat al grup d'Operacions Especials de Barcelona, al Regiment d'Infanteria Mecanitzada Astúrias 31, al capdavant de la Brigada d'Infanteria Mecanitzada Extremadura 11, comandant i militar de la província de Badajoz, creador i cap de la Unitat Militar d'Emergències, observador de les Nacions Unides a Angola i comanament a l'Iraq". Amb aquestes paraules ha presentat Jorge Campos el candidat de Vox per Palma a les eleccions municipals del 26 de maig: Fulgencio Coll. Un home que aspira a aconseguir cinc regidors en aquest "pas al front" a la política -amb paraules de l'exmilitar- i amb les promeses estrella de "garantir més policia als barris" i "fer neta" Palma.

La obstinació de Coll per la seguretat i la neteja s'ha fet evident quan ha presentat la llista dels prop de trenta candidats davant uns 200 assistents: dos extreballadors d'Emaya -José Villanueva i Cristina Canalejo-, un reservista voluntari -Antonio Carrillo-, un soldat professional -José Carlos Arévalo-, un guàrdia civil -Nacho Lajo-, ... En total, 28 homes i dones secunden el cap de llista del partit d'ultradreta a la batlia de Palma, que ha presentat aquest divendres la seva candidatura a la seu de l'ONCE.

Cargando
No hay anuncios

La llista de prioritats de Vox per Palma

El general retirat també ha exposat les seves prioritats com a batle de Palma: En primer lloc, baixar els impostos; en segon lloc, netejar Palma; en tercer, ampliar la vigilància "augmentant la presència policial als barris"; en quart, arreglar les voreres perquè "tres de cada quatre persones majors de 40 anys s'hi han trencat els ossos"; i en cinquè, "crear la regidoria de la família" per afavorir la natalitat, entre altres mesures. També ha deixat clar que voldria un canvi de govern per "deixar-nos de posidònies mentre les depuradores no fan net".

Cargando
No hay anuncios

Tant Campos com Coll han qualificat d'"espectaculars" els resultats de les eleccions generals: "En poc més d'un any hem aconseguit 60.000 vots a les Balears", amb "un establishment contrari a Vox" i amb "la més brutal campanya de tergiversació del nostre missatge per part dels mitjans de comunicació", ha dit Campos.