Política17/12/2018

Fernández tem que Torra vulgui convertir el 21-D en un dia de ''conflicte''

El líder del PPC defensa la il·legalització d'algunes formacions per "reivindicar la violència"

Ara

BarcelonaEl president del Partit Popular de Catalunya, Alejandro Fernández, ha afirmat que tem que el president Torra vulgui convertir el 21-D en un dia de ''conflicte''. El líder dels populars catalans ha afirmat que ''Catalunya no es pot permetre traslladar una imatge a la resta del món com una societat trencada i violenta'' i s'ha mostrat preocupat pel que pugui passar.

Pel que fa a la possibilitat d'il·legalitzar partits polítics, s'ha mostrat partidari de fer-ho en el cas d'aquells que ''donin suport a la violència'' i, sense posar noms, ha sentenciat que ''hi ha organitzacions que a través de les xarxes socials han reivindicat la violència'', però que s'ha d'analitzar "cas per cas". "Episodis similars a la ''kale borroka'' s'estan produint als carrers de Catalunya i això s'ha d'aturar d'una vegada per totes'', ha sentenciat Fernández.

Cargando
No hay anuncios

En referència al president de la Generalitat, ha afirmat que ''Déu no el va cridar pel camí de la moderació i l'equilibri'', i ho ha justificat emparant-se en articles d'opinió que ha escrit Torra i ''atiant l'enfrontament entre catalans'' amb les seves paraules, segons el president dels populars catalans. Per a Fernández, el president Torra ''no pot continuar sent president de la Generalitat de Catalunya'' i ha sentenciat que el PP defensa la seva destitució aplicant el 155. Per a Fernández no pot ser president una persona que aposta per ''la guerra'', la via eslovena a Catalunya, i ha afirmat que ''hi ha pressupòsits més que suficients'' per a la seva destitució.