Política21/02/2018

El rei Felip VI rebrà el president del Tribunal Europeu dels Drets Humans aquest divendres

Guido Raimondi serà a l'Estat per participar en un seminari amb el Suprem i el Constitucional

Ara

BarcelonaEl rei Felip VI rebrà aquest divendres el president del Tribunal Europeu dels Drets Humans (TEDH), Guido Raimondi, coincidint amb la seva visita a l'estat espanyol per participar en el segon seminari conjunt entre el Tribunal Suprem i el Tribunal Constitucional.

La visita de Raimondi arriba just en un moment en què l'independentisme vol acudir a aquest tribunal amb seu a Estrasburg per demanar empara davant els judicis polítics als quals consideren que l'estat espanyol els està sotmetent. El jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena manté a la presó els líders de les entitats sobiranistes, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, i també els consellers Joaquim Forn i Oriol Junqueras.

Cargando
No hay anuncios

El rei Felip VI serà per primera vegada a Catalunya després del referèndum de l'1 d'octubre, coincidint amb la inauguració del Mobile World Congress. Després de l'1-O i de l'aplicació de l'article 155, el monarca encara no havia visitat el territori català. Felip VI va fer una declaració institucional el 3 d'octubre, coincidint amb l'aturada general de país, per tancar files amb el posicionament del govern espanyol.