Política 08/02/2020

L'exbatlessa de Palma Aina Calvo serà la delegada del govern espanyol a les Balears

El Consell de Ministres preveu aprovar el nomenament el pròxim dimarts

Ara Balears
1 min
Aina Calvo és el tercer alt càrrec de les Illes al Govern de Sànchez

PalmaL'exbatlessa de Palma i actual directora de l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID), Aina Calvo, serà la nova delegada del govern espanyol a les Balears, segons ha avançat l'Última Hora. El Consell de Ministres preveu aprovar el nomenament de Calvo el pròxim dimarts, però també el de Bel Oliver com a secretària d'Estat de Turisme, que ja ocupava el càrrec en funcions.

Fins ara Ramon Morey era el delegat en funcions del govern espanyol a les Illes d'ençà que fou nomenat per l'actual consellera d'Hisenda, Rosario Sánchez. Morey continuarà com a secretari general a la Delegació. Última Hora apunta que, pel fet que PSOE i Unides Podem governen en coalició, els socialistes tenen reservat el nomenament d'Estat, o sigui, els d'Exterior, Interior i autonòmics.

Aina Calvo (Palma, 1969) és llicenciada en Filosofia i Lletres (1992), doctora en Ciències de l'Educació (1997) i professora del Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia Aplicada de la Universitat de les Illes Balears. A més de batlessa de Palma del 2007 al 2011, ha estat diputada socialista al Parlament balear (2003-2004), i entre el 2004 i el 2006 també va formar part del Ministeri d'Exteriors com a subdirectora general de Cooperació i Promoció Cultural Exterior.

stats