Política 07/02/2020

El govern espanyol nomena Bel Oliver secretària d'Estat de Turisme

La socialista formarà part del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, dirigit per Reyes Maroto

Ara Balears
1 min
Bel Oliver, secretària d'Estat de Turisme

PalmaLa ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha confirmat en el seu càrrec Isabel Oliver com a secretària d'Estat de Turisme. L'equip directiu del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme per a la nova legislatura és el mateix que ha treballat des de juny de 2018 a les ordres de Maroto, segons ha informat el departament en un comunicat.

El Ministeri ha recordat que Bel Oliver és llicenciada en Ciències Biològiques per la UIB i funcionària de carrera del Cos de Gestió de l'Administració de la Comunitat de Balears. A més, han explicat que Oliver va ser nomenada secretària general tècnica de la Conselleria de Turisme del Govern el 1999, càrrec que va exercir fins al 2003.

Oliver també va ser diputada del PSIB-PSOE en el Congrés en la VIII legislatura (2004-2008), entre 2007 i 2012 va exercir com a consellera executiva d'Economia i Turisme del Consell de Mallorca i des de 2011 fins al seu nomenament com a secretària d'Estat de Turisme el 2018 va ser diputada del Parlament balear.

stats