Política 06/06/2019

Miquel Gallardo: "Determinades condicions faran difícil que entrem en el Govern"

El membre de l'executiva de MÉS per Mallorca subratlla que cal revisar el projecte del segon cinturó de Palma

Ara Balears
1 min
Miquel Gallardo: “Volem estendre el codi ètic a tota l’Administració”

PalmaEl membre de l'executiva de MÉS per Mallorca, Miquel Gallardo, ha assegurat aquest dijous en el programa 'Al Dia IB3' que "determinades condicions faran difícil" que els ecosobiranistes entrin "en el Govern". Les negociacions per assolir un nou pacte de Govern estan a hores d'ara estancades, com ha reconegut Gallardo. "Ara mateix, les negociacions s'han encallat", ha dit.

D'altra banda, Gallardo ha assegurat que "sempre facilitarem que hi hagi un govern d'esquerres però pensam que s'han de garantir tres punts importants" que si no es garanteixen, sentencia, "serà difícil arribar a un acord". Aquests acords fan referència al repartiment de càrrecs institucionals, el finançament de l'Estat i altres grans temes que afecten les Balears.

Respecte del segon cinturó, Gallardo ha exposat que la idea de MÉS és repensar el projecte plantejat. "Pensam que no és una bona opció continuar amb el projecte" i ha afegit que volen apostar per "accions amb menys consum de territori". Per això, el grup ecosobiranista, vol que aquesta qüestió quedi clara abans de negociar el pacte de govern del Consell de Mallorca.

Així i tot, Gallardo espera que el grup estigui en el pacte de progrés, tot i que "determinades condicions faran difícil que entrem en el govern", però espera que els tinguin en compte, ja que, si no, "seria una deslleialtat". Les negociacions dels partits d'esquerres continuaran aquest mateix dijous.

stats