Política 15/12/2021

Podem enceta les votacions per a les primàries

Els inscrits poden votar fins dia 20 a mitjanit

ARA Balears
1 min
Antònia Jover aspira a ser la nova coordinadora de Podem.

PalmaPodem Balears ha començat aquest dimecres les primàries per elegir la coordinació del partit, dins del marc de la tercera assemblea autonòmica. El partit morat ha explicat mitjançant una nota de premsa que els inscrits en aquest procés poden votar des d'aquest dimecres fins al 20 de desembre a les 23.59 h per elegir els 20 integrants del Consell Ciutadà Autonòmic i de la Comissió de Garanties Democràtiques. Els resultats es faran públics dia 22.

Des de Podem s'ha fet una crida a la participació de tots els inscrits "per afrontar amb il·lusió el futur de l'espai polític de les Illes". "Hem aconseguit plantejar una alternativa de govern que posa per davant els interessos de la classe treballadora i que fa política pel benestar de les majories socials", ha comentat el secretari d'Organització del partit, Alejandro López.

Així mateix, López ha assenyalat que "les Balears han de sortir d'aquesta crisi sanitària, econòmica i social amb els serveis públics reforçats i han d'afrontar els pròxims anys amb una decidida força d'esquerres al capdavant dels ajuntaments, consells i el Govern, que vetlli per no tornar mai més a les retallades i la corrupció de les legislatures anteriors".

stats