Podem

Dimiteixen la majoria dels càrrecs de la direcció de Podem Pollença

Segons han informat, cap membre de Pollença assumirà la gestió de comunicació

Ajuntament de Pollença
ARA Balears
09/07/2023
2 min

PalmaMembres de la directiva de Podem Pollença han renunciat aquest passat dissabte, en una assemblea urgent, a continuar ocupant càrrecs orgànics dins de la formació en el municipi. Segons ha informat Podem Pollença en una nota de premsa, es va posar en coneixement de l'assemblea de Podem Pollença la renúncia per part d'alguns dels seus membres a continuar ocupant diversos càrrecs orgànics.

Així, l'assemblea de Podem Pollença va acceptar les renúncies, a l'equip dinamitzador, de Michael L. Muller, com a Portaveu del Cercle i responsable de Comunicació; Pau Noguera, responsable d'Organització i Finances i Gloria Mercedes, al capdavant de Feminismes. Noguera i Mercedes també van renunciar als seus càrrecs com a enllaços en la Xarxa de Cercles.

D'altra banda, l'assemblea va decidir que, d'acord amb la renúncia dels càrrecs i a l'espera del que pugui succeir amb el futur immediat de Podem i de la formació en el municipi, cap membre de Pollença assumiria la gestió de les xarxes socials i altres eines de comunicació utilitzades durant aquests últims nou anys. D'aquesta manera, es lliurarà la gestió i responsabilitat de les mateixes al responsable de la Xarxa de Cercles de Podem Balears en el termini màxim d'una setmana des de la data de l'assemblea.

Demanen el vot per Sumar MÉS

Per finalitzar, des de Podem Pollença han animat la ciutadania a exercir el seu dret a vot en les eleccions del pròxim 23 de juliol, assenyalant que "l'abstenció no és una opció per a contrarestar l'onada antidemocràtica i d'ultradreta creixent en tot l'Estat espanyol".

Per aquest motiu, la formació ha demanat el vot per a Sumar MÉS, formació que aglutina les forces progressistes de les Balears i que, segons s'han mostrat confiats, "pot permetre mantenir un govern de coalició a nivell estatal".

stats