Política 16/12/2019

Podem demana ara que es fiscalitzin totes les dietes que cobren els diputats

La formació morada ha anunciat que ha registrat l'escrit al Parlament perquè es dugui a terme aquesta mesura

Ara Balears
1 min
Els diputats de Podem han anunciat aquest dilluns la petició.

PalmaPodem Illes balears ha anunciat aquest dilluns que ha registrat un escrit a la mesa del Parlament perquè es fiscalitzin totes les dietes que cobren els diputats. La formació morada ha explicat que es proposarà aquesta mesura al debat de pressupostos i que "esperam que els altres partits hi donin suport".

La petició de Podem arriba després de tota la polèmica generada arran del plus de l'habitatge de 22.000 euros que reben els seus alts càrrecs. Aquest diumenge, el partit morat va anunciar que volia rebaixar aquest plus a la meitat. Tot i això, pretenen que es mantingui l'ajuda per a tots els alts càrrecs amb la residència fora de Mallorca i els que la tenen fora de les Balears.

En el comunicat, la formació morada assenyalava que "tota despesa ha d'estar subordinada a justificació per part dels que perceben aquesta compensació i al control per part del Govern per tal que s’expliqui de manera clara la destinació de la compensació i que s’aporti la documentació justificant corresponent".

stats