Política15/01/2019

El decret llei sobre projectes industrials estratègics, validat per unanimitat al Parlament

La normativa facilitarà la posada en marxa de vuit noves iniciatives a la fàbrica de Cemex, entre les quals s'inclou una planta d'hidrogen

M.ll.

PalmaEl Parlament ha validat per unanimitat aquest dimarts el decret llei sobre projectes industrials estratègics, que serà tramitat com a projecte de llei.

Aquesta normativa agilitzarà la posada en marxa de vuit noves iniciatives a la fàbrica de Cemex de Lloseta, entre les quals s'inclou la construcció d'una planta d'hidrogen.

Els projectes industrials estratègics són definits en aquest decret com a "propostes d'inversió per implantar, ampliar, modificar o reindustrialitzar una o diverses activitats industrials que tinguin com a resultat previsible una expansió significativa i sostenible del teixit industrial balear".

Cargando
No hay anuncios

Aquests projectes només es podran ubicar en sòl classificat com a urbà o urbanitzable, i sempre que l’activitat del projecte s’inclogui en els usos permesos. Els ajuntaments incorporaran als seus plans la regulació urbanística dels projectes.