Llibre
Política 28/06/2021

El declivi de Joan Carles I, analitzat a fons al nou llibre d’Ernesto Ekaizer

'El rey al desnudo' es presenta dimarts vinent amb la participació de l’autor, de la directora de l’ARA, Esther Vera, del també periodista Josep Cuní i de l'avocat Xavier Melero.

1 min
Portada del llibre "El rey al desnudo"

“Joan Carles I és un gran seductor i un delinqüent”, sosté el periodista Ernesto Ekaizer. Ho argumenta a fons en el seu nou llibre El rey al desnudo. Ekaizer, col·laborador habitual de l’ARA, explica amb tot luxe de detalls, amb el seu característic estil incisiu i amb nombrosa documentació, com l’anterior rei, per una sèrie de truculents episodis, no només va dilapidar tot el seu prestigi –va ser, sens dubte, un dels reis més populars d’Espanya– sinó que a més ha arribat a posar en perill l'estabilitat de la monarquia espanyola.

El llibre serà presentat en un acte que tindrà lloc el dimarts 29 de juny a les set de la tarda a la sala d’actes de la Facultat d'Informació i Mitjans Audiovisuals, que és al carrer Melcior de Palau, 140, de Barcelona. (6 € per a subscriptors, 8 € per a no subscriptors; les places són limitades).

Hi participaran, a més de l’autor, Ernesto Ekaizer, la directora de l’ARA, Esther Vera; Josep Cuní, director i presentador del magazín diari de la SER Aquí, amb Josep Cuní, i l'advocat Xavier Melero.

stats