Política 12/03/2022

La CUP i Crida uneixen forces per les eleccions del 2023

Lluitaran per "una Palma dins una Mallorca i uns Països Catalans lliures"

ARA Balears
1 min
Sara Barceló i Laura Dorado

La CUP i Crida han anunciat aquest dissabte la seva fusió amb l'objectiu de presentar-se conjuntament i unir forces en les eleccions municipals del 2023. Segons han informat els dos partits a través d'un comunicat, durant els pròxims mesos es reuniran amb persones d'arreu de Mallorca per debatre sobre polítiques feministes, ecologistes, de justícia social i sobirania en l'àmbit local.

Amb l'objectiu d'aconseguir "una Palma dins una Mallorca i uns Països Catalans lliures", les portaveus de les dues formacions, Sara Barceló i Laura Dorado, han recordat que les dues formacions ja havien col·laborat en altres ocasions i que aquesta fusió és "molt important pel projecte de la Unitat Popular a Palma".

Durant l'acte de presentació, al qual han acudit una desena de persones, han remarcat que aquesta unió suposa fer "una passa més en les col·laboracions del passat" i, tot i que han reconegut que "encara falten agents i persones a incorporar al projecte", han defensat que "molta gent reclama un canvi real, amb polítiques de ruptura, no de pedaços".

stats