Política12/03/2022

La CUP i Crida uneixen forces per les eleccions del 2023

Lluitaran per "una Palma dins una Mallorca i uns Països Catalans lliures"

ARA Balears

La CUP i Crida han anunciat aquest dissabte la seva fusió amb l'objectiu de presentar-se conjuntament i unir forces en les eleccions municipals del 2023. Segons han informat els dos partits a través d'un comunicat, durant els pròxims mesos es reuniran amb persones d'arreu de Mallorca per debatre sobre polítiques feministes, ecologistes, de justícia social i sobirania en l'àmbit local.

Amb l'objectiu d'aconseguir "una Palma dins una Mallorca i uns Països Catalans lliures", les portaveus de les dues formacions, Sara Barceló i Laura Dorado, han recordat que les dues formacions ja havien col·laborat en altres ocasions i que aquesta fusió és "molt important pel projecte de la Unitat Popular a Palma".

Cargando
No hay anuncios

Durant l'acte de presentació, al qual han acudit una desena de persones, han remarcat que aquesta unió suposa fer "una passa més en les col·laboracions del passat" i, tot i que han reconegut que "encara falten agents i persones a incorporar al projecte", han defensat que "molta gent reclama un canvi real, amb polítiques de ruptura, no de pedaços".