Política 06/05/2022

El director general d'Habitatge, Eduardo Robsy, dimiteix per motius personals

L'actual directora gerent de l'Ibavi, Cristina Ballester, es posarà al capdavant del càrrec

ARA Balears
1 min
La directora insular d'Hisenda, Cristina Ballester, i el conseller insular Cosme Bonet.

PalmaEl Govern de les Illes Balears ha anunciat que dilluns nomenarà Cristina Ballester Parets nova directora general d’Habitatge i Arquitectura. Ocuparà el càrrec en substitució d’Eduardo Robsy, que ha dimitit per motius personals. El nomenament es farà oficial durant el pròxim Consell de Govern.

L'arribada a aquest nou càrrec polític obligarà Cristina Ballester a deixar la direcció de l’Ibavi. El Govern ha anunciat que en aquest cas serà Olvido Terrassa Roca, fins ara directora del Departament de Gestió de l’Ibavi, qui serà la nova directora gerent de l'Institut.

El Govern illenc ha recordat que Cristina Ballester ha estat des d’agost del 2019 la directora gerent de l’Institut Balear de l’Habitatge (Ibavi). A més, la que serà la nova directora general també va ser directora d’Hisenda i Pressupostos del Consell Insular de Mallorca entre agost del 2015 i març del 2019, càrrec des del qual va posar en marxa l’Oficina de Responsabilitat Social de la institució d’Habitatge i Arquitectura.

Ballester és llicenciada en Economia per la Universitat Pompeu Fabra i màster en Responsabilitat Social Corporativa i Sostenibilitat, a més de màster en Lideratge i Desenvolupament organitzacional amb coaching i neurociència.

stats