Política01/08/2019

Cosme Bonet serà el president de la Comissió d’Hisenda del Senat

Susanna Moll, vicepresidenta de la d’Indústria, Turisme i Comerç

Ara Balears

PalmaEl senador per Mallorca, Cosme Bonet, ha estat elegit president de la Comissió d’Hisenda, avalat per l’experiència d’aquests quatre darrers anys com a conseller d’Economia, Hisenda i Turisme del Consell de Mallorca. A més, el senador socialista serà vocal de les comissions d’Assumptes Exteriors i de Peticions, a banda de membre de la Diputació Permanent del Senat.

Pel que fa a la senadora per Mallorca, Susanna Moll, ha estat elegida vicepresidenta de la Comissió d’Indústria, Turisme i Comerç, clau en la defensa dels interessos de la principal indústria de l’illa, i vocal de les comissions d’Assumptes Iberoamericans, d’Incompatibilitats i de Sanitat, Consum i Benestar Social.

Cargando
No hay anuncios

Patricia Abascal, senadora per Eivissa i Formentera, serà la portaveu del grup parlamentari socialista del Senat a la Comissió de Discapacitat i vocal a les comissions Mixta de Seguretat Nacional, Treball, Migració i Seguretat Social i a la Constitucional.

Finalment, la senadora per Menorca, Carme Garcia Querol, ha estat elegida portaveu socialista de la Comissió d’Economia i Empresa i vocal a les comissions de les Comunitats Autònomes, a la d’Entitats Locals i a la de Funció Pública.

Cargando
No hay anuncios

Amb aquesta distribució, els senadors i senadores socialistes de les Illes Balears faran feina en temes clau per al futur i els interessos de la nostra comunitat autònoma, i desenvoluparan una tasca que es veurà reforçada amb la constitució del Grup Territorial de senadors socialistes de les Illes Balears, aprovada pel Consell Polític del PSIB-PSOE.