Pressupostos
Política21/12/2023

El PP no aconsegueix tirar endavant els pressupostos del Consell de Menorca

La consellera de Vox hi vota en contra perquè "inclouen partides ideològiques de l'esquerra"

ARA Balears

PalmaEl PP no ha aconseguit tirar endavant els pressupostos del Consell de Menorca a causa del vot en contra de la consellera de Vox Maite de Medrano. La consellera ha assegurat que no ha donat suport als comptes públics perquè "encara destil·len partides i ideologia de l'esquerra". Durant la seva intervenció en el ple extraordinari que s'ha fet aquest dijous, Medrano ha instat el PP a cercar la manera d'organitzar un nou cogovern i presentar uns pressupostos coherents i d'acord amb tot allò que uneix els populars i el partit d'extrema dreta.

A més, durant la seva intervenció també ha recordat que a les eleccions de dia 28 de maig es va constatar "la possibilitat real d'un canvi a Menorca", però ha lamentat que amb algunes de les decisions del PP això ja no és realment així i s'ha mostrat esperançada i il·lusionada davant la possibilitat de fer aquest canvi real.

Cargando
No hay anuncios

Cal recordar que De Medrano va ser destituïda pel president del Consell de Menorca, Adolfo Vilafranca (PP), com a consellera d'Habitatge, Agenda Urbana, Innovació i Ocupació, el passat mes de novembre a causa de la crisi que es va viure per la petició de la representant de Vox de destituir el seu director insular, que va crear un clima de desconfiança i va tancar-se amb la sortida De Medrano del govern i amb el PP governant en minoria.