Política08/05/2018

El Consell de Menorca veu en el País Basc un potencial mercat turístic

Maite Salord destaca l'interès que genera entre els bascos l'oferta de Menorca com a destinació a través de les activitats d'oci relacionades amb l'entorn natural

Ara Balears

MaóEl Consell Insular de Menorca veu en el País Basc un territori de potencials turistes. Les coincidències socials com l'apreci al medi ambient o l'aposta per la pràctica esportiva combinada amb la natura són aspectes clau per ser optimistes amb vista al futur, unes sensacions que la institució, a través de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, va poder corroborar a Bilbao, durant la fira Expovacaciones.

La consellera insular de Promoció Turística, Maite Salord, reconeix les similituds entre el País Basc i Menorca. En aquest sentit, la responsable de l'àrea explica que "hem detectat a Expovacaciones, així com en altres fires de les quals Menorca ha format part, que uns dels grans reclams que tenim són el camí de Cavalls, les rutes de senderisme, el busseig i tot allò que suposa una oferta de turisme actiu". D'altra banda, cal assenyalar que un elevat nombre de ciutadans bascos coneixen l'illa per amics i familiars. De tota manera, la delegació menorquina comprovà que molts dels interessats ja havien visitat Menorca i eren repetidors.

Cargando
No hay anuncios

Per tot plegat, Salord està satisfeta perquè "volíem promocionar Menorca amb la clara idea de reivindicar la destinació per a la pràctica esportiva i d'oci, sense oblidar altres aspectes com el patrimoni o la bellesa paisatgística. La resposta que hem tingut ha estat molt positiva i som l'illa de Balears que més interès genera entre els potencials turistes bascos". Cal recordar que a l'operativa que connecta Menorca amb el País Basc, actualment assumida per Vueling-Iberia, s'hi afegirà al llarg de les pròximes setmanes Air Europa.