Política 20/11/2018

El Consell de Menorca treu a licitació les obres d'accés a Cavalleria per 217.000 euros

D'altra banda, la institució ha aprovat una pròrroga de tres mesos per finalitzar les obres de millora de la carretera general en el tram entre Ferreries i Ciutadella

Iván Martín
1 min
El far de Cavalleria, ubicat al terme municipal d'Es Mercadal, és un dels indrets més visitats durant la temporada turística.

MaóEl Consell Insular de Menorca licitarà les obres de millora del camí de Cavalleria per 217.000 euros. L'actuació s'inclou en el Pla d'inversions en camins rurals de la màxima institució insular. Totes les empreses que reuneixin els requisits i les condicions de solvència del plec que vulguin optar al contracte tindran 20 dies per presentar-se des de la seva publicació, que es realitzarà properament.

L'actuació millorarà la pavimentació, renovant el camí mitjançant un doble tractament asfàltic per garantir la seguretat i la comoditat de la circulació. Es tracta d'un tram de tres quilòmetres des de l'entrada fins a la finca de Santa Teresa, per després arribar fins a les barreres del mateix far de Cavalleria. El termini d'execució de les obres serà de dos mesos una vegada finalitzi el procés d'adjudicació i s'hagi signat el contracte d'obres i l'acta de replanteig.

D'altra banda, el Consell ha aprovat una pròrroga de tres mesos per finalitzar les obres de millora de la carretera general en el tram entre Ferreries i Ciutadella. La decisió estableix la data límit en el 22 de febrer. La pròrroga arriba motivada per l'excés de les pluges que aquest any han caigut a Menorca, per poder executar el tram corresponent al Castillo Menorca, i pels retards acumulats de l'estiu, que es van produir amb l'objectiu de no perjudicar el trànsit en els mesos d'alta densitat turística.

stats