Política 11/08/2023

El Consell de Menorca invertirà 4,7 milions d'euros a millorar les urbanitzacions

La partida més important es destinarà a rehabilitar els pluvials de Sa Punta, amb 948.000 euros

Iván Martín
1 min
Urbanització de Cala en Blanes, a Ciutadella.

MAÓEl Consell de Menorca ha anunciat una inversió de 4,7 milions d'euros amb l'objectiu de millorar els serveis de les urbanitzacions turístiques de l'illa. Els doblers s'executaran en els pròxims tres anys i inclouen accions en medi ambient, eficiència energètica i competitivitat.

La partida arriba procedent dels fons europeus inclosos en el Pla de recuperació, transformació i resiliència. El president del Consell, Adolfo Vilafranca, ha assegurat que "és la primera passa del compromís de l'equip de govern amb la millora de les urbanitzacions, perquè pensam que han estat oblidades durant molt de temps i necessiten que l'administració hi destini recursos per modernitzar-les".

Entre les actuacions previstes, destaca la rehabilitació dels sistemes de sanejament i pluvials de Sa Punta (948.000 euros), la rehabilitació del sistema d'enllumenat dels nuclis urbans de Cala en Blanes, Cales Piques, Los Delfines, Torre del Ram, Cala Blanca, Son Carrió i Serpentona (762.000 euros), la rehabilitació del sistema de subministrament d'aigua de Sa Punta Grossa (426.700 euros), la rehabilitació dels sistemes de sanejament i pluvials de Binissafúller (390.000 euros) i la millora de les voreres de Sa Punta Grossa (752.000 euros).

stats