Política 19/06/2015

Qui ha comprat el palauet de Pedralbes?: una empresa de Luxemburg es queda la casa dels Urdangarin com a inversió

Un representant de la xarxa d'intermediació immobiliària Coldwell Banker explica que el palauet necessita "alguns arranjaments" per poder treure'n després una "alta rendibilitat"

Europa Press
1 min
La infanta Cristina, “disgustada” per la venda del palauet de Pedralbes

BarcelonaEl palauet de Pedralbes que la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin van posar a la venda ja té comprador. Se l'ha quedat una societat de Luxemburg per 6,95 milions d'euros com a inversió i amb la idea de "llogar-lo o vendre'l en un futur més llunyà". Així ho ha explicat en una entrevista a Europa Press el representant de la xarxa d'intermediació immobiliària Coldwell Banker, François Carriere, que ha detallat que la venda la van firmar aquest dimecres en una notaria de l'Eixample de Barcelona els representants de les dues parts.

Així, per part d'Urdangarin hi va acudir el seu advocat, Mario Pascual Vives; per part de la infanta no ho va fer cap dels seus lletrats (ni Miquel Roca ni Jesús-María Silva) sinó el seu assistent personal, i en representació dels compradors s'hi va presentar el seu apoderat, el lletrat Miquel Terrassa.

Carriere ha explicat que els compradors han vist en aquesta casa una oportunitat per fer una operació immobiliària, tot i que ha assegurat que el palauet necessita alguns "arranjaments" per poder treure'n després una "alta rendibilitat". La mansió, però, mantindrà la mateixa estructura, ja que està en bones condicions.

El representant de la immobiliària ha reconegut que el procés judicial ha allargat el procés de venda, però ha admès que els compradors "no tenien pressa" perquè el preu ja estava estipulat des del desembre del 2014.

stats