Política 21/05/2020

Companyies aèries impulsen l'economia a Menorca amb anuncis de noves connexions

L'illa rebrà vols de les principals ciutats d'Europa

Ivan Martin
1 min
Easyjet i Volotea han confirmat la seva aposta per gaudir de l'estiu a Menorca.

MaóMenorca recuperarà progressivament el trànsit aeri, un bàlsam per al sector turístic que contrasta amb la preocupació davant una hipotètica remuntada del coronavirus. Les companyies aèries han anunciat els darrers dies la represa d'operacions amb l'illa. Aquest dijous ha estat Easyjet qui ha confirmat que a partir del pròxim 15 de juny connectarà Menorca amb les principals ciutats europees.

L'operativa s'emmarca en l'estratègia de la companyia per a la temporada turística del 2020. Així, els bitllets de les rutes entre Menorca i Berlín, Londres, París, Basilea i Bordeus ja es poden comercialitzar. Easyjet iniciarà els seus moviments a l'estat espanyol amb un vol entre Ginebra i Barcelona. A més, l'aerolínia s'ha compromès a dur a terme una desinfecció exhaustiva dels avions, recorda l'ús obligatori de les mascaretes entre el passatge i els treballadors, i que s'eliminarà de manera temporal el servei de venda de begudes i aliments.

D'altra banda, Volotea connectarà Menorca amb Sevilla a partir del mes de juliol amb dos vols setmanals, els dimarts i els divendres, amb una oferta inicial de nou euros per trajecte. La intenció de la companyia és enllaçar l'illa amb l'aeroport de San Pablo durant els mesos de juliol, agost i setembre. El primer vol programat és per al 3 de juliol.

stats