Política11/11/2019

Company assegura que Sánchez i Armengol són una "fàbrica d'extremistes"

El president del PP a les Balears, Biel Company, culpa els líders socialistes de la pujada de Vox a les institucions

K. O.

PalmaUna "fàbrica d'extremistes" i els "responsables" de la pujada de Vox a les institucions. El president del Partit Popular a les Balears, Biel Company, ha assegurat aquest dilluns que els socialistes Pedro Sánchez i Francina Armengol tenen la culpa de la situació política espanyola i illenca després de les eleccions de diumenge.

El popular, però, ha dit que la seva formació "està en una bona posició", perquè ha passat de ser la quarta força a la segona, i ha millorat els resultats a tot l'Estat. En canvi, Company ha dit que el PSIB ha perdut vots a les Illes respecte dels comicis de l'abril, a més d'un senador. També ha destacat que el PP ha augmentat la diferència un 5,77% amb Vox.

Cargando
No hay anuncios

D'altra banda, Biel Company ha comentat que en el ple del Parlament de dimarts demanarà pel finançament del metro fins a l'hospital de Son Espases amb doblers de l'ecotaxa perquè l'impost, ha recordat, s'ha de fer servir per a projectes ambientals i turístics. El president també ha anunciat que demanarà al Govern sobre la connectivitat i les rutes aèries a les Illes després de la compra d'Air Europa.

Cargando
No hay anuncios

El PP balear ha sortit reforçat després de les eleccions estatals d'aquest diumenge, ja que ha aconseguit dos escons al Congrés i 16.141 vots més que en els comicis del 28 d'abril, quan en va tenir 87.352. La formació ha passat de ser la quarta força política de les Illes a la segona.