Política23/01/2021

La recuperació econòmica i frenar la pandèmia, prioritats dels socialistes marcades en el Comitè Federal

Pere Joan Pons ha destacat la importància dels ERTO per mantenir llocs de feina

Ara Balears

PalmaLa recuperació econòmica i social, la vacunació i frenar la pandèmia són algunes de les prioritats que els socialistes s'han marcat en el Comitè Federal -màxim òrgan de decisió entre congressos. Hi han participat el diputat del PSIB-PSOE al Congrés i membre del Comitè Federal, Pere Joan Pons; la presidenta del Govern, Francina Armengol, i la resta de membres socialistes de les Illes, segons indica el PSIB-PSOE en una nota.

Pons ha destacat la importància de la qüestió econòmica lligada a la pandèmia "amb els Pressupostos Generals de l'Estat i els Expedients de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) com a principals eines per mantenir llocs de feina, empreses i la vida de les famílies amb dificultats", ha exposat.

Cargando
No hay anuncios

Pons ha recordat que, només per pagar els ERTO, el govern de Pedro Sánchez "ja ha destinat més de 1.500 milions d'euros a les Illes". També ha destacat la importància que tindran els fons europeus per a la recuperació econòmica i social "de les nostres illes i del conjunt de l'Estat".

A més, Pons ha subratllat l'esperança que suposa la vacunació, "que es combina amb la situació d'alts contagis que patim a tot el territori espanyol, tot i que a l'illa de Mallorca veim com comencen a baixar".

Cargando
No hay anuncios

Per part seva, Sánchez ha informat el Comitè Federal de la data de realització del 40è

Congrés Federal del PSOE, que tindrà lloc a l'octubre, la qual cosa implicarà que

Cargando
No hay anuncios

s'obrin els processos congressuals que començaran per l'estatal i que continuaran

pels autonòmics, insulars i finalment els locals.