Política14/05/2022

Cladera, sobre els partits de dreta: "Faran el que sigui necessari per arribar a les institucions"

La presidenta del Consell de Mallorca anima els socialistes a "guanyar" les eleccions del 2023

ARA Balears

PalmaLa presidenta del Consell de Mallorca i secretària de la Federació Socialista de Mallorca (FSM), Catalina Cladera, ha advertit aquest dissabte durant la reunió del Consell Polític dels "perills" que suposarà que la dreta arriba al poder, i ha animat els socialistes a continuar fent feina per "guanyar les eleccions de 2023", segons informa Europa Press. "Ja ho han demostrat. Faran el que sigui necessari per arribar a les institucions, fins i tot pactar amb la ultradreta. Som el partit que ho pot aturar", ha dit.

"Volem continuar sent la primera força a Mallorca, hem d'ampliar resultats on governam o on estam a l'oposició", ha dit Cladera. "Ara és el moment d'estar presents a tots els racons de Mallorca. Hem d'escoltar, reflexionar i actuar. Aquest Consell ha de servir per escoltar-nos i pensar propostes per avançar cap a l'objectiu comú", ha afegit el president del Consell Política de la FSM, Xesc Miralles.

Cargando
No hay anuncios

Per altra banda, la socialista ha destacat la gestió que ha fet el PSIB-PSOE de la pandèmia. "Hem d'estar orgullosos, no hem deixat ningú enrere, hem estat al costat de la gent gran, dels sectors econòmics i hem fet un escut social. Tot i les urgències de la pandèmia, no hem deixat de complir el nostre projecte polític", ha apuntat.