Política23/04/2019

Ciutadans es compromet a recompensar les empreses que acomiadin menys treballadors

Joan Mesquida s'ha reunit amb els empresaris per abordar les inquietuds del sector

Ara Balears

PalmaPer al cap de llista del Congrés per Ciutadans, Joan Mesquida, és important crear un clima en què les empreses inverteixin i generin llocs de feina. I una manera d'impulsar-ho és "recompensant aquelles empreses que acomiadin menys treballadors", ha declarat Mesquida. La mesura que es complementaria amb "la creació d'un contracte únic, per tal que tots els contractes siguin fixos i puguem posar fi als contractes escombraria".

Així ho ha explicat Mesquida, qui, acompanyat pel número dos de la llista, Fernando Navarro, i el candidat del Govern, Marc Pérez-Ribas, s'ha reunit a la seu de la Confederació d'Associacions Empresarials de les Balears (CAEB) per abordar les inquietuds del sector i explicar les mesures econòmiques de la formació taronja.

Cargando
No hay anuncios

Així mateix, Mesquida ha explicat que “volem donar facilitats a les empreses que generen ocupació i riquesa, per això agilitarem l'administració i posarem fi a les traves burocràtiques perquè les empreses puguin expandir-se fora del seu propi territori”.

Finalment, el cap de llista al Congrés s'ha referit a la situació actual de l'economia espanyola. “S'ha frenat la generació d'ocupació i hi ha factors que indiquen que estam en un procés de desacceleració. Sánchez ha disparat la despesa pública i ha deixat un forat d'11.000 milions d'euros, la qual cosa és tremendament perjudicial per a l'economia espanyola”, ha assenyalat.