Economia
Política 22/09/2023

Catalina Barceló, nova directora general d’Economia i Estadística

Amb aquest, ja s’han fet els nomenaments corresponents de les sis direccions generals d'aquesta conselleria

ARA Balears
1 min
Consolat de Mar, seu del Govern balear

PalmaCatalina Barceló Horrach (Palma, 1978) ha estat nomenada nova directora general d’Economia i Estadística, segons ha aprovat aquest divendres el Consell de Govern. Amb aquest, ja s’han fet els nomenaments corresponents de les sis direccions generals d'aquesta conselleria.

Barceló és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de les Illes Balears (UIB). Des del 2003 i fins a l’actualitat ha treballat a la Cambra de Comerç de Mallorca com a consultora empresarial, com a responsable tècnica de la Comissió d’Indústria i Construcció i també com a analista econòmica.

Entre el 2001 i el 2002 va ser analista de riscs de l’entitat financera de crèdit Sa Nostra, i entre el 2017 i el 2019 fou responsable de màrqueting de Kids & Us Mallorca. Des de 2022, també ha estat membre de la Junta d’Administració del Col·legi d’Economistes (CEIB), membre de la Comissió d’Economia del Cercle de Mallorca (2007-2011) i col·laboradora habitual de Construcció i Habitatge del Consell Econòmic i Social de les Illes Balears (2003-actualitat), entre d’altres.

stats