Política 22/05/2018

El Consell adjudica per 27 milions el desdoblament Llucmajor-Campos

La consellera del Territori i Infraestructures del Consell, Mercedes Garrido, ha assegurat que s'ha aconseguit reduir l'impacte del projecte anterior de la carretera

Ara Balears
1 min
El Consell adjudica per 27 milions el desdoblament Llucmajor-Campos

PalmaEl Consell de Mallorca ha aprovat avui l'adjudicació de les obres del desdoblament de la carretera Llucmajor-Campos per 27,4 milions d'euros a la unió temporal d'empreses formada per Constructora Pirinenca i l'empresa mallorquina Aglomerats de Felanitx.

Les obres podrien començar d'aquí a un mes, ja que la Comissió Informativa del Consell de Mallorca ha aprovat avui per unanimitat l'adjudicació del contracte de les obres del desdoblament de la carretera Llucmajor-Campos (Dt.-19), segons que ha informat la institució en un comunicat.

El pressupost de l'obra és de 27.494.171 euros, IVA inclòs, i el termini d'execució és de 22 mesos.

A més, la carretera "dignificarà molt" l'entrada a Campos amb un tram d'1,2 quilòmetres que no estava inclòs, un passeig per als vianants i zones de jardí.

A partir d'ara, el Consell notificarà l'acord a totes les empreses que participen en aquest concurs públic.

Una vegada rebuda la notificació, hi ha un període de 15 dies durant el qual es poden presentar recursos.

Si no es presenta cap recurs, se signarà el contracte i d'aquí a un mes, aproximadament, començaran les obres. Si finalment es presentàs algun recurs, el Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals hauria de prendre una decisió, per la qual cosa els tràmits quedarien paralitzats.

Per a aquest concurs no només s'han tingut en compte les ofertes econòmiques, assenyala el Consell.

Amb la finalitat de demostrar la seva capacitat tècnica, 'les baixes' que presentaven sobre el preu de licitació tenien un pes d'un 60% i les valoracions de les ofertes tècniques, d'un 40%.

stats