Política 07/03/2020

Prop de mil persones s'han concentrat a Capdepera per exigir la reparació del passeig destrossat pel temporal Glòria

El batle del municipi, el socialista Rafel Fernández, ha carregat contra la inoperància del govern Sánchez

Maria Fuster
1 min

Palma"Volem un passeig, volem un passeig". Aquest ha estat el clam que s'ha sentit a la concentració que ha mobilitzat prop de 1.000 persones que han exigit la reparació del passeig de Cala Gat, a Cala Rajada, que va ser destrossat pel temporal Glòria. El batle del municipi, el socialista Rafel Fernández, ha carregat contra la inoperància del govern Sánchez. "Va tenir el detall de venir a la zona zero però ara ens diu que no s'arreglarà; els polítics han de complir la seva paraula", ha afirmat.

Cal recordar que Demarcació de Costes de les Illes Balears va respondre que la rehabilitació de la costa "només es farà pel Ministeri com a obra d’emergència, sempre que el Consistori presenti un projecte en el qual s’inclogui una reculada de la primera línia i, per tant, la disminució de l’ocupació". És per això que s'ha mobilitzat la població en contra del govern de Sánchez.

Fernández també ha denunciat en la concentració que les Illes reben un tracte pitjor que altres comunitats. "No és de rebut que les Balears siguin una comunitat autònoma de tercera i que ens dispensin un tractament tan diferent del de la resta de comunitats turístiques. Necessitam una resposta contundent perquè es deixi aquest passeig tal com estava", ha dit.

En la manifestació, hi han participat membres d'altres partits polítics, representants del sector hoteler, comerciants i veïns.

stats