Política 06/01/2020

Biel Company: "Hi ha partits als quals s'ha aparegut la Verge amb Sánchez"

El president del PP balear no creu que hi hagi novetats en la segona votació de la investidura

Ara Balears
1 min
El president del PP balear, Biel Company

PalmaEl president del PP balear, Biel Company, ha assegurat aquest dissabte que no creu que hi hagi novetats en la segona votació de la investidura. "No veig ningú que pugui fer un canvi de vot, ni del PSOE ni molt menys d'aquells partits als quals s'ha aparegut la Verge Maria amb Pedro Sánchez", ha dit.

Segons Company, el president del govern en funcions "és la Verge Maria per als partits polítics que estan abusant d'ell, a canvi que ell pugui seure a la Moncloa". El líder popular ha considerat que la investidura "tirarà endavant molt ajustada", segons ha declarat als mitjans després de la celebració de la Pasqua militar al palau de l'Almudaina de Palma.

Company ha augurat una legislatura inestable. "Quan un resultat és tan ajustat i, a més, es mescla aigua amb oli, que és el que està passant amb Pedro Sánchez i els companys de viatge que li estan donant suport, difícilment podrà anar bé en el futur", ha comentat.

"La desgràcia és veure que, en lloc d'un govern, estarem davant un desgovern, i quan la gent comenci a estirar, cadascun per la seva banda, destrossaran el govern i això ho patirem segurament tots els ciutadans", ha advertit Company.

El president del PP balear ha considerat que les suposades pressions a alguns diputats perquè canviïn el sentit del vot són "una invenció d'algun mitjà de comunicació" perquè ningú no es desmarqui. "Crec que tothom té les idees molt clares", ha assegurat.

"No veig ningú que pugui fer un canvi de vot, ni del PSOE ni molt menys d'aquells partits als quals s'ha aparegut la Verge Maria amb Pedro Sánchez", ha sentenciat.

stats