Política 02/07/2019

Biel Barceló: "Hem tingut por de quedar fora del Govern"

L'exdirigent de MÉS per Mallorca ha parlat de la crisi del partit al programa 'Al Dia' d'IB3 Ràdio

Ara Balears
1 min
Biel Barceló

PalmaL'exdirigent de MÉS per Mallorca ha parlat clar sobre la crisi de MÉS i els pactes de govern. "Hem tingut por de quedar fora del Govern, hauriem d'haver esgotat totes les possibilitats d'arribar a un acord de govern que ens agradàs, no ho hem tancat bé", ha assegurat Barceló a IB3 Ràdio. L'exdirigent de MÉS ha deixat clar que no està d'acord amb els resultats de la negociació ni amb la imatge de MÉS per la crisi però ha volgut remarcar que "el partit està més viu que mai i ara l'objectiu és recuperar la unitat".

Barceló ha assegurat també que ell és partidari que "l'executiva continuï, tot i les crítiques i els errors que tots podem haver comès", tot i que ha definit com a incoherent "imposar als dos caps de llista que deixin de tenir càrrecs executius". Sobre el futur del partit després de l'assemblea d'aquest dilluns, l'exdirigent de MÉS ha remarcat que "ara hem d'encaminar el futur del partit, és imprescindible l'equilibri entre veterania i experiència i la renovació i joventut".

Sobre la negociació i els pactes de govern amb el PSIB i Podem, Barceló ha remarcat que no està d'acord amb el resultat i ha assegurat que "en un pacte tots els implicats han de quedar contents, Podem i el PSIB estan satisfets, però nosaltres no". Per a Barceló un dels problemes d'aquest pacte han estat les presses. "El pacte es va tancar massa tard, no feia falta frisar tant", ha sentenciat.

stats