Política29/07/2019

Bauzá i Mesquida formaran part de la nova executiva de Ciutadans

El partit taronja amplia l'executiva nacional fins als 50 membres

Ara Balears

PalmaL'expresident balear José Ramón Bauzá i el diputat balear Joan Mesquida formaran part de la nova executiva de Ciutadans. El líder del partit taronja, Albert Rivera, ha decidit sumar a la nova executiva exdirigents d'altres formacions i ampliar-la dels 40 membres actuals fins a 50, segons ha informat Efe. A més de la incorporació dels dos polítics balears, també ha fitxat Ángel Garrido, Edmundo Bal i Sara Jiménez i es planteja prescindir de crítics com Fernando Maura i Orlena de Miguel.

Aquesta ampliació és la mesura que ha pres Rivera després dels resultats electorals del passat 28 d'abril. El líder del partit ha defensat que vol gent "lleial" i que sempre hi ha "democràcia" al partit, però que s'ha de compartir un projecte comú, un concepte que ha tornat a il·lustrar dient que Ciutadans és un partit de "molts afluents que desemboquen en una mateixa mar".

Cargando
No hay anuncios

El nou equip també tindrà una nova portaveu, la líder de la formació a Catalunya, Lorena Roldán, qui ha guanyat aquesta setmana les primàries per ser candidata a la Generalitat en substitució d'Inés Arrimadas.