Política 14/11/2019

‘I ara què?’ el llibre d’entrevistes del postprocés es presenta a Palma

El periodista Albert Mecadé explicarà algunes de les conclusions que ha tret dissabte en un acte de la Setmana del Llibre en Català

Ara Balears
1 min
Albert Mercadé -el segon per la dreta- en un acte de presentació del llibre 'I ara què'?

PalmaEl terratrèmol polític que va començar amb la retallada judicial de l’Estatut de Catalunya i que va esclatar l’1 d’octubre de fa dos anys, conegut com el Procés, ha mort. Però el conflicte sobiranista a Catalunya continua viu. Aquesta és la tesi del llibre d’entrevistes ‘I ara què?’, escrit pel periodista i subdirector d’'El matí' de Catalunya Ràdio, Albert Mercadé, que es presenta aquest dissabte a Palma en el marc de la Setmana del Llibre en Català.

El director de l’ARA Balears, Enric Borràs, presentarà l’autor i el llibre en un acte a les 11 h a l’aljub d’Es Baluard, on es fa la Setmana. Mercadé explicarà els motius que l’han dut a entrevistar personalitats rellevants de la situació política catalana, com Joan Tardà, Irene Montero, Juan José Ibarretxe, David Fernández, José Manuel García Margallo i Miquel Iceta, i algunes de les conclusions a què l’han conduït aquestes converses. El llibre, que inclou un epíleg del pres polític Jordi Cuixart, arriba en un moment en què els partits del Procés poden tenir un paper clau en el govern que acabarà configurant Pedro Sánchez.

stats