Política30/09/2019

Aproven les llistes del PSIB-PSOE per a les eleccions estatals

Les candidatures han presentat pocs canvis respecte del passat 28 d'abril

Ara Balears

PalmaLa Comissió Federal de Llistes del PSOE ha aprovat aquest dilluns horabaixa les llistes de la formació per a les eleccions estatals del pròxim 10 de novembre. Les candidatures han presentat pocs canvis respecte del passat 28 d'abril i per això hi tornen a aparèixer els noms de Pere Joan Pons com a candidat al Congrés, Cosme Bonet i Susanna Moll per Mallorca al Senat, Patricia Abascal per Eivissa i Formentera i Carme Garcia per Menorca.

Cargando
No hay anuncios

A més d'aquests noms, al Congrés també es presentaran Sofía Hernanz com a número dos i el menorquí Pau Morlà com a número tres, tots actuals diputats de la cambra baixa. Al número quatre de la candidatura s'hi incorporarà Maria Bel Llinàs i continua el formenterer Pep Toni Mayans al número cinc, la manacorina Amanda Fernández al sis, el llucmajorer Jaume Oliver al set i l'eivissenca Clara Costa al vuit.

Pel que fa al Senat per Mallorca, la llista es manté igual, amb Cristina Alonso i Sergi Rigo com a suplents de Cosme Bonet, i Lluís Socías i Pepa Ramis com a suplents de Susanna Moll. També es manté igual la llista al Senat per Eivissa i Formentera, amb Rafael Ramírez i Lucía Prats com a suplents de Patricia Abascal. Finalment, Josep Mercadal i Maria Gràcia Mercadal seran els suplents de Carme García com a candidata al Senat per Menorca.