Política 09/09/2018

Primer pas per a la gratuïtat dels aparcaments de Son Espases i Can Misses

Al ple del Parlament es votarà la proposta de llei, també s'hi debatran els pressupostos de 2019

Efe
1 min
Parlament balear. / I. BUJ

PalmaEl ple del Parlament farà, dimarts, el primer pas per a la gratuïtat dels aparcaments dels hospitals Son Espases i Can Misses, amb la votació de la proposta de llei. A la sessió també es debatran els pressupostos de 2019.

Les esmenes a la totalitat del PP, Ciutadans i el Pi contra la llei agrària també seran objecte de debat en el primer ple del nou curs parlamentari, que començarà dimarts a les 9 h.

El grup popular qüestionarà les inversions en infraestructures educatives mitjançant una moció i, a més, interpel·larà el conseller de Medi ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, en relació amb les inversions del seu departament al llarg d'aquesta legislatura.

En el torn de preguntes de control a l'executiu, la presidenta Francina Armengol n'haurà de respondre tres sobre els abocaments d'aigües residuals que s'han produït aquest estiu i el dany que han provocat a la imatge turística de les illes.

A més, el PP preguntarà al conseller d'Educació i Universitat, Martí March, quants infants començaran aquesta setmana el curs escolar en barracons en comptes d'aules.

El termini d'aprovació del Règim Especial Balear (REB) serà objecte d'una altra pregunta i també les sancions imposades pel Govern a plataformes i particulars en aplicació de la normativa sobre lloguer turístic.

Les dades de l'atur, les urgències, el transport per carretera i la Llei d'habitatge seran també objecte de preguntes a membres de l'executiu, segons recull l'ordre del dia del proper ple.

stats