Eleccions
Política 16/10/2022

Antoni Simó Tomàs serà el cap de llista de MÉS per Sa Pobla per les municipals

El candidat de MÉS per Sa Pobla ha dit que "assumeix el repte" per aportar solucions als "problemes de saturació turística o la inflació", entre altres

ARA Balears
1 min
Antoni Simó durant un acte públic de l'Ajuntament de sa Pobla.

PalmaMÉS ha anunciat aquest dissabte que l'actual tinent de batle de Sa Pobla, Antoni Simó Tomàs, encapçalarà la llista del partit al seu municipi de cara a les eleccions de 2023.

La formació ecosobiranista ha confirmat al representant local en una assemblea oberta celebrada a Sa Congregació i en la qual han participat 50 persones, d'acord amb un comunicat de MÉS recollit per Europa Press. Tomàs ha indicat que "assumeix el repte de guanyar les pròximes eleccions municipals per tal de donar solucions des de l'àmbit local als problemes de saturació turística, crisi energètica i alimentària, les escalades dels preus, la desigualtat i les violències masclistes".

A la reunió han assistit diversos membres de MÉS per Mallorca, com ara el coordinador de la formació, Lluís Apesteguia, la diputada Joana Aina Campomar, o la regidora i candidata a la batlia de Palma, Neus Truyol, entre altres. Apesteguia mateix ha bromejat amb "els pareguts que li uneixen amb Antoni Simó, com és el fet que ambdós foren batles de les seves localitats al tercer intent".

En l'assemblea de MÉS per Sa Pobla també s'ha fet balanç de la legislatura municipal i el regidor Biel Payeras ha assegurat que "els set anys de govern tenen marca pròpia en cultura i medi ambient, encara que també en àrees més transversals i en el conjunt del govern".

stats