Eleccions
Política 22/10/2022

Alice Weber serà la candidata de MÉS per Mallorca a la batlia d'Inca

La portaveu del partit a l'Ajuntament i coordinadora de l'agrupació tornarà a liderar la llista a les municipals del 2023

ARA Balears
2 min
Alice Weber serà la candidata de MÉS a la batlia d'Inca

PalmaLa portaveu de MÉS per Inca a l'Ajuntament i coordinadora de l'agrupació serà la candidata de la formació a les eleccions municipals del maig de 2023. Segons ha informat MÉS en una nota de premsa, l'assemblea oberta del partit a Inca, que s'ha duit a terme aquest dissabte al claustre de Sant Domingo, ha elegit Alice Weber com a cap de llista per a les eleccions municipals de maig 2023.

Durant la trobada, Weber ha defensat que "MÉS per Inca ha estat una peça clau en el govern local com a garantia de progressisme" i ha destacat "la força de la il·lusió per continuar impulsant les propostes d'una esquerra sobiranista imprescindible per a Inca". L'actual portaveu de MÉS per Inca a l'Ajuntament va assumir el lideratge del partit el 2014. Durant aquests anys ha encapçalat les àrees de Cultura, Memòria Democràtica, Normalització Lingüística, Educació i Formació.

Al llarg de l'assemblea d'aquest dissabte, els membres del grup municipal també han retut comptes de la gestió a les àrees de govern de l'Ajuntament. En aquest sentit, s'ha destacat el treball realitzat al capdavant del Centre de Formació d'Inca, on s'ha creat oportunitats laborals i formatives, la consolidació de l'àrea de Cultura, com a "referent" d'una oferta cultural "inclusiva" i "participativa", i les iniciatives mediambientals impulsades al municipi.

Per part seva, el coordinador general i candidat de MÉS per Mallorca a la presidència del Govern, Lluís Apesteguia, ha reivindicat la tasca de Weber i de MÉS per Inca duita a terme a l'Ajuntament. Ha apuntat que "la força i l'empenta de MÉS són els candidats als municipis de l'illa que, juntament amb tota la gent que forma les agrupacions, són el motor que mou la formació i que farà augmentar el nombre de batlies ecosobiranistes a partir del maig del 2023".

A l'acte també hi han assistit el secretari general del partit, Jaume Alzamora; la portaveu ecosobiranista, Marta Carrió; la diputada Joana Aina Campomar, a més de representants de les agrupacions locals de sa Pobla, Alaró, Búger, Binissalem i Palma, que han volgut acompanyar Weber durant la seva elecció com a cap de llista.

stats