Partits
Política 27/01/2023

Alejandra Ferrer, candidata de Gent per Formentera a les properes eleccions al Consell

Sílvia Tur és la candidata al Parlament

ARA Balears
2 min
Alejandra Ferrer i Sílvia Tur

PalmaAlejandra Ferrer serà la candidata de Gent per Formentera a les properes eleccions al Consell Insular de Formentera. Segons ha informat el partit en una nota de premsa, la candidatura de Ferrer ha rebut el suport del 89% de la militància. D'altra banda, la candidatura de Sílvia Tur al Parlament de les Illes Balears ha tingut el 97% de vots.

"Estam convençuts que les nostres candidatures representen el talent i les idees que Gent per Formentera ha estat capaç d’incorporar a les seves files: dues dones valentes i preparades que han demostrat tenir una forta capacitat de gestió en els moments més complicats", han assegurat en una nota de premsa.

Ferrer ha destacat la feina feta durant el dur mandat de la pandèmia i la crisi subsegüent, mentre es continuava amb els projectes iniciats i s'afrontaven reptes nous, tot perseverant en la línia política del partit. També ha expressat la voluntat de ser la candidata de tothom i s'ha mostrat oberta a acollir les propostes i discrepàncies que puguin sorgir, i també d'enfortir les essències fundacionals de la formació.

Per la seva banda, Sílvia Tur ha destacat que el fet d'haver estat diputada per GxF al Parlament durant sis anys consecutius ha estat cabdal per defensar els interessos generals de l'illa i per incidir en la presa de decisions del Govern, sense dependències ni restriccions de cap índole.

A més, ha remarcat que el partit s'ha mostrat com l'única formació política de l'illa que pot reivindicar les seves demandes posant per davant la ciutadania i no els interessos de la formació. "Així és com ho continuarà fent si obté els vots necessaris per continuar la tasca parlamentària feta fins ara", ha assegurat.

Així mateix, GxF ha informat de la posada en marxa dels grups de treball i s’ha convidat la militància a col·laborar-hi, per comptar amb la participació ciutadana en la creació del nou document programàtic.

stats