Política 04/10/2014

Rivera acusa Mas de "signar una prevaricació i trepitjar la línia de la legalitat democràtica"

El líder de C's avisa que les urnes no es poden "fingir" i insta el president de la Generalitat a convocar eleccions o impulsar una reforma constitucional

Acn
1 min

BarcelonaEl president de C's, Albert Rivera, ha acusat el president de la Generalitat, Artur Mas, d'haver "signat una prevaricació i de trepitjar la línia de la legalitat democràtica". Ho ha dit en un acte a l'auditori de la Farga de l'Hospitalet, l'endemà de la cimera de partits pro consulta: "Només té dues sortides: convocar eleccions o impulsar una reforma constitucional perquè votin tots els espanyols", ha reiterat. En aquest sentit ha afirmat que les urnes "no s'han de fingir" i que s'han de valorar –són "sagrades"– les "urnes democràtiques". Per tot plegat, Rivera ha advertit que l'Estat "no pot estar pendent de qui signa una il·legalitat". Segons una nota de premsa del partit, en l'acte, amb unes "300 persones", s'han projectat dos vídeos: "un d'animació que parodia l'intent de Mas i Junqueras de trencar Espanya" i un altre que recull testimonis a favor de la unitat de l'Estat.

Rivera també ha carregat contra Mas per "formar part d'un partit amb la seu embargada i amb corruptes confessos com Jordi Pujol", i per això ha cridat a tenir a Catalunya un "govern amb les mans netes que treballi per refer els ponts entre els catalans i perquè Catalunya sigui una terra plural i democràtica, i no la societat de bàndols que pretenen els separatistes".

Albert Rivera ha estat acompanyat per l'empresari i membre de C's Miguel García i per la coordinadora de C's a l'Hospitalet, Carmen Esteban.

stats