Política 19/03/2019

Menorca iniciarà la connectivitat aèria amb França a partir del mes d'abril amb París

Els responsables de la promoció turística destaquen que el mercat francès és una "prioritat"

Ivan Martín
1 min
La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha participat activament a les fires de Lyon i París.

MaóMenorca incorporarà a partir del 2 d'abril la connexió aèria amb París amb l'objectiu de captar l'atenció del mercat francès. La companyia Vueling operarà amb dos vols setmanals la ruta entre l'illa i l'aeroport Charles de Gaulle. Vueling no serà l'única companyia que connecti aquesta primavera Menorca amb la capital francesa. Transavia operarà a partir del 20 d'abril amb l'aeroport de París Orly, a més de connectar dues vegades per setmana amb Amsterdam. A aquesta operativa s'hi ha d'afegir la ruta entre l'illa i Berlín per EasyJet.

La Fundació Foment del Turisme de Menorca participà la setmana passada en les dues fires més importants de França, el Salon Mahana de Lyon i el Salon Destinations Nature de París. Els responsables de l'ens públic han assenyalat que la promoció en el mercat francès és una "prioritat", i han destacat la "qualitat de la demanda, la capacitat de desestacionalització i el potencial de creixement".

La consellera insular de Promoció Turística, Maite Salord, considera que "Menorca ha d'apostar per aquells mercats emissors que valoren les nostres fortaleses, allò que ens diferencia i que ens fa més competitius com a destinació turística". En aquest sentit, cal remarcar que entre els aspectes de l'illa que sedueixen el mercat francès hi ha el camí de Cavalls, les platges, l'allotjament i la gastronomia, així com la naturalesa, l'esport i l'oci alternatiu.

stats