Política 18/01/2019

Cladera cerca l'aval de batles i regidors per a la seva candidatura al Consell

Diu que no tem els atacs per l'encallament del REB i la reducció pressupostària per a Balears, i que seguirà reivindicant més finançament

M. Barceló
1 min
Cladera amb una part dels batles, batlesses, regidors i regidores del partit reunits avui a sa Pobla.

Sa PoblaCatalina Cladera, la precandidata del PSIB-PSOE al Consell de Mallorca, ha declarat aquest divendres que no tem que l'encallament del REB o la minva que el Govern central té previst aplicar a Balears en els propers pressuposts generals de l'estat vagin a ser arguments per als seus adversaris d'altres formacions per restar-li credibilitat.

"Només atacar significa la manca de projectes i des del PSOE hem reclamat millores que mai s'havien reclamat. Defensam el que ens toca en el moment de toca", ha dit la precandidata. Cladera ha assegurat que "s'està treballant" en per assolir un bon REB i que els comptes de l'estat per a 2019 no restin finançament. "Hem exigit que rectifiquin i hem traslladat les nostres queixes, cosa que no va fer el PP en el seu moment" ha afegit Cladera.

La precandidata socialista ha rebut avui a sa Pobla el suport dels batles i batlesses de Mallorca del seu partit, en una trobada amb més d’una vintena d’alcaldes i regidors que formen part d’equips de Govern o n’han estat al capdavant una part de la legislatura.

Per a Cladera, els batles i batlesses amb qui s'ha trobat avui "són un aval inigualable" ja que "els municipis són una part fonamental de la gestió política i demostren la nostra capacitat per fer política de proximitat".

"Els i les socialistes hem fet un gran esforç per transformar la vida dels ciutadans i ciutadanes amb polítiques progressistes a totes les institucions que hem pogut governar", ha destacat Cladera, per a qui "el Consell de Mallorca són els seus pobles i la institució insular ha de ser el gran aliat dels ajuntaments".

stats