Política 07/02/2018

Catalina Soler, a un senador d'Esquerra: "Les Illes són meves, no seves, meves!"

La senadora conservadora ha respost de manera vehement als retrets de Bernat Picornell sobre la negativa dels populars a donar suport a l'augment del descompte de resident

Ara Balears
1 min
Soler, durant la seva intervenció al Senat.

Palma"Al senyor Picornell, d'Esquerra Republicana de Catalunya, les Illes són meves, no seves, meves!". Així ha respost la senadora del Partit Popular, Catalina Soler, al senador d'Esquerra Republicana, Bernat Picornell, en el debat sobre l'augment del descompte de resident en els bitllets d'avió entre les Balears i la Península que s'ha duit a terme aquest dimecres a Madrid. La proposta dels socialistes no ha tirat endavant a causa dels vots en contra del PP.

"Al senyor Picornell, d'Esquerra Republicana de Catalunya, les Illes són meves, no seves, meves. De Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, no de Catalunya. Li ho diré més clar: l'OSP Menorca-Barcelona no es pot declarar perquè ja està recoberta, i ja sap que Europa no permet cobrir si ja està coberta i no es pot declarar. Com que vostès estan acostumats a botar-se la llei, qualsevol cosa els serveix", li ha etzibat la felanitxera.

Soler ha qualificat la proposta del PSOE d'augmentar del 50% al 75% el descompte "d'oportunista". A més, ha reptat els socialistes a donar suport als pressuspostos de Mariano Rajoy per tal que el descompte s'aprovi.

stats