Part Forana 12/06/2023

El PP de Calvià cedeix a Vox les àrees d'Igualtat, Benestar Animal i Ciutadans Estrangers

Els dos partits ja han definit ja quines àrees gestionaran cadascun i que el popular Juan Antonio Amengual serà el batle durant tot el mandat

2 min
Els dos primers de la llista de Vox Calvià amb el candidat del PP, Juan Antonio Amengual.

PalmaEl Partit Popular i Vox han definit ja quines àrees de l'Ajuntament de Calvià gestionaran cadascun després que la setmana passada arribassin a un acord per formar un equip de govern amb el popular Juan Antonio Amengual com a batle durant tot el mandat. Els tres regidors del partit d'extrema dreta tindran tinença de batlia, mentre que cinc dels vuit regidors del PP, també, segons han explicat els populars aquest dilluns en una nota de premsa.

La número u de la llista de Vox, Esperanza Catalá, gestionarà Policia Local i Protecció Civil, l'empresa pública de neteja i residus Calvià 2000, Joventut, Participació –que inclou Memòria Democràtica, Esdeveniments i Festes i Ciutadans Estrangers. "Amb aquest pacte consolidam el que els ciutadans han demanat en les urnes, que és un canvi de govern que expulsi l'esquerra i les seves nefastes polítiques de les institucions", ha assegurat Catalá.

El segon a la llista d'extrema dreta, Manuel Mas, a més de ser el tercer tinent de batle, dirigirà Mobilitat i Transport, Món Rural, Benestar Animal, Igualtat, Cultura i l'Institut de Formació Ocupacional (IFOC). També s'encarregarà del Manteniment, menys el de les infraestructures esportives. Quant a les àrees de Cementiri, Tercera Edat, Serveis Socials i Família, seran per a Juana María Prats.

Educació, Urbanisme i Turisme, per al PP

El PP, per la seva banda, gestionarà Comunicació, Serveis Generals i Informàtica, amb Isabel Bonet; Educació, Patrimoni, Habitatge i Urbanisme, amb Jaume Bujosa; Infraestructures, Vies i Obres, Medi Ambient i Transició Energètica, a càrrec de Joan Thomàs, qui també serà l'encarregat de dirigir la Finca Pública de Galatzó. A més, Eli Montserrat durà Turisme, Platges i Litoral, Comerç i Activitats i Innovació i Qualitat; i Javier Tascón durà Economia, Contractació i Esports.

Amengual ha destacat que té "moltes ganes de governar i treballar per a tots per recuperar el lloc que Calvià i els calvianers es mereixen. Es tracta d'un projecte conjunt, en positiu, per donar resposta a la confiança que han dipositat en nosaltres", ha conclòs el futur batle.

stats