Part Forana 31/03/2022

Toni Miralles serà el secretari general del PSIB de Montuïri

Lobjectiu és tornar a formar govern amb molta més força i representació amb vista a les pròximes eleccions del 2023

1 min
Socialistes de Montuïri

PalmaL'Agrupació Socialista de Montuïri ha celebrat l'assemblea local on s'ha elegit a la nova comissió executiva local. Toni Miralles ha sortit elegit com a secretari general del PSIB. L'objectiu és tornar a formar govern amb molta més força i representació amb vista a les pròximes eleccions del 2023, apunta el PSIB Mallorca en una nota.

"Ha estat un encert entrar a l'equip de govern perquè hem pogut aportar molt, sobretot gràcies que el Govern de les Illes Balears i el Consell de Mallorca està presidit per socialistes. Entrar a l'equip de govern ha suposat tenir major visibilitat de partit", ha dit Miralles. 

També ha explicat quins són els objectius del PSIB de Montuïri: "Volem fer créixer l'agrupació, sumar gent nova i ser encara més visibles. Per a les eleccions del 2023 volem fer una bona llista, implicar gent nova i tenir visibilitat a diferents sectors. També farem un programa electoral atractiu i realista", ha dit. 

La Comissió Executiva Socialista de Montuïri queda de la manera següent: Toni Miralles com a secretari general; Tomeu Servera, secretari d'Organització; Jaume Mayol, secretari de Política Municipal, i Biel Miralles, secretari de Cultura i Comunicació.

stats