Part Forana 12/03/2022

Els socialistes d’Alaró reelegeixen Aina Munar com a secretària general

L'objectiu de la formació política és "ampliar-la" amb "nova gent que aporti idees"

ARA Balears
1 min
Aina Munar

PalmaL’Assemblea Socialista d’Alaró ha reelegit Aina Munar com a secretària general de l’agrupació, segons informen els socialistes de Mallorca en una nota. Munar ha comentat que “l’objectiu per als propers anys, amb la mira posada en les eleccions del 2023, és ampliar la base social de l’Agrupació Socialista d’Alaró. Estam oberts que s’incorpori nova gent que aporti noves idees al projecte socialista”.

La secretària general ha afegit que “a Alaró és necessari un projecte progressista renovat perquè, després de tres anys de legislatura, l’Ajuntament d’Alaró ha estat un dels que menys iniciatives ha duit a terme a tot Mallorca”. En aquest sentit, ha criticat que el Consistori "no ha sabut aprofitar totes les ajudes públiques per millorar el poble i millorar les condicions de vida dels veïns d’Alaró”.

Així, la Comissió Executiva Socialista d’Alaró queda de la següent manera: Aina Munar Isern com a secretària general, Benito Ripoll Matas com a secretari d’Organització, Aina Garcia Munar com a secretària de Política Municipal, i Roger Anthony Andrews, Maria Magdalena Mercé Campins i Andreu Vidal Borrràs com a vocals.

stats