Festes del Vermar
Part Forana 29/08/2022

Binissalem coneix qui seran els vermadors d'aquest 2022 amb un dia de retard

Els elegits es varen anunciar diumenge en comptes de dissabte per problemes en el recompte de vots

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Binissalem

PalmaEls resultats de l'elecció dels vermadors i vermadores d'enguany varen sortir diumenge en comptes de dissabte, dia en què tots els binissalemers esperaven l'anunci dels guanyadors a la plaça del poble. No obstant això, el batle del municipi, Víctor Marí, va haver de sortir a explicar que els resultats no es podrien saber fins l'endemà. Per part seva, el PP de Binissalem ha criticat aquest dilluns la "mala" organització i gestió del batle en el procés.

Segons Marí, el recompte de vots es va haver de fer de manera manual i, a més, es va ajuntar amb els de les edicions suspeses a causa de la pandèmia: les dels representants del 2020 i el 2021. Si bé és cert que es va avançar l'horari per votar a fi de guanyar temps, varen haver d'anunciar els vermadors elegits diumenge vespre per manca de personal i pel volum de candidats. Per la seva banda, el portaveu del PP a Binissalem, Andreu Villalonga, ha denunciat la "falta de respecte i sensibilitat cap als participants i les seves famílies, que esperaven amb molta il·lusió conèixer els resultats de les votacions".

En qualsevol cas, els elegits d'enguany de l'anyada de 2004 són Mateu Alorda com a primer Vermador, Llorenç Torrens com a segon Vermador, Aina Rosa Salas com a primera Vermadora d'Honor, Àfrica Garcia com a segona Vermadora d'Honor i Abril Gómez com a Vermadora Major. D'altra banda, dels nascuts l'any 2005 són Toni Villalonga com a primer Vermador, Francesc Osadolor Guobadia com a segon Vermador, Aina Alorda com a primera Vermadora d'Honor, Lluïsa Isern com a segona Vermadora d'Honor i Abril Bestard com a Vermadora Major.

stats