Publicitat
Publicitat

El recompte es va acabar actualitzant des de la seu de Madrid

El recompte dels resultats de les primàries dels socialistes va ser ràpid i al voltant de les deu del vespre ja es va conèixer que Francina Armengol n’era la guanyadora. No obstant això, el sistema d’actualització per anar incorporant les noves dades va donar problemes a l’organització i just en el tram final va quedar bloquejat, de manera que l’actualització es va haver d’acabar fent des de la seu del PSOE al carrer Ferraz de Madrid.

Quan el recompte es trobava al voltant del 73% escrutat, amb una distància que Aina Calvo anava escurçant amb l’entrada dels vots de Palma, el sistema d’actualització va caure i durant un temps tampoc no va poder ser possible seguir els resultats al moment a través de la pàgina web dels socialistes.

Per resoldre això, des de la seu del carrer Miracle es comunicaren a la seu de Ferraz les dades que continuaven arribant, on des d’allà les anaren introduint dins el sistema. Quan la pàgina web tornà a estar activa, el recompte ja anava pel 95% i mostrà que el marge de victòria de la secretària general era definitivament inamovible.