El pacte de dretes de Llucmajor es reparteix les àrees de gestió

ASI aconsegueix la potent Delegació d'Urbanisme i Medi Ambient

El nou equip de govern de dreta de l'Ajuntament de Lucmajor ha repartit les àrees de gestió municipal. L'Ajuntament està presidit per Éric Jareño Cifuentes (PP), que aconseguí la investidura amb els vots de Ciutadans, Llibertat Llucmajor, ASI, un regidor de Vox i el regidor no adscrit, expulsat del partit d'extrema dreta abans del ple de constitució de la nova corporació. Vox, de moment, no entra a formar part del govern.

Després de gairebé una setmana de negociacions, s’ha acordat la composició definitiva de l’equip de govern per a la legislatura 2019–2023. El PP obté Seguretat i Medi Rural, que gestiónarà Éric Jareño. Xisca Lascolas Rosselló serà la quarta tinent de batle, i s'encarregarà d'Educació, Ocupació i Cultura. Gabriel Rojo Rodríguez durà Serveis Socials, Dependència, Tercera Edat i Cementeri. Maria del Pilar Bonet Escalera s'ocuparà de Recursos Humans, Hisenda, Contractació Pública i Manteniment Urbà. Simó Adrover Llompart serà responsable de Joventut i Esports.

Cs, Llibertat Llucmajor i ASI

Pel que fa a Ciutadans (Cs), Noemí Getino Pérez serà la primera tinent de batle, i assumeix Atenció Ciutadana de l’Arenal, Comerç, Mercats i Fires. Ginés Sáez González controlarà Turisme, Festes i Innovació. A la nova formació, Llibertat Llucmajor, Alexandro Gaffar serà segon tinent de batle i tindrà Atenció Ciutadana d’Urbanitzacions, Economia i Funció Pública, mentre que Eloy Crusat Horrach gestiona Comunicació, Transparència, Participació Ciutadana, Transports i Mobilitat. Finalment, Agrupación Social Independiente (ASI) tindrà la tercera tinència de batlia i la potent àrea d'Urbanisme i Medi Ambient.