Part Forana 21/04/2021

Llucmajor ampliarà la zona ORA del centre del municipi

L'Ajuntament està treballant en una app per al mòbil per poder pagar telemàticament

ARA Balears
1 min
Un dels carrers que seran zona ORA a partir de l'1 de maig

PalmaL'Ajuntament de Llucmajor ha anunciat que l'1 de maig s'ampliarà la zona ORA a diversos carrers del centre del municipi. Segons ha informat el Consistori a través d'un comunicat, aquesta mesura forma part de la reforma de la circulació del nucli urbà que es va haver d'aturar a causa de la pandèmia.

A partir del mes que ve, els carrers Vall, Bons Aires, Fira, Esperança, Estrella, Jaume I i Font (des del carrer Jaume I fins al carrer Fira) i la resta de la plaça Espanya de Llucmajor seran zona ORA. En la nota de premsa, l'Ajuntament ha informat que els residents empadronats a la zona ja poden sol·licitar la targeta d'estacionament. En aquest sentit, el Consistori ha recordat que per tenir accés a la targeta la domiciliació del vehicle ha de coincidir amb el domicili del titular i s'han de complir els requisits de l'article 6.3 de l'Ordenança municipal de circulació. Els veïns de la zona podran sol·licitar la targeta presencialment a l'Ajuntament del municipi o telemàticament. Els veïns dels carrers de Sant Joan, Nou i Sant Vicenç de Paül (on no es pot aparcar) també tindran accés a la targeta d'estacionament amb l'objectiu de facilitar l'aparcament als residents de la zona.

En el comunicat, l'Ajuntament de Llucmajor ha remarcat que la nova zona ORA funcionarà com la zona actual, amb el mateix sistema de pagament i horari d'aplicació, de dilluns a divendres de 9.00 h a 13.30 h i de 17.00 a 20.00 h, i els dissabtes de 9.00 h a 13.30 h. A més, han informat que des del Consistori estan treballant per oferir la possibilitat de pagar mitjançant una app del mòbil.

stats